thumb
Manaferra i përket familjes Rosaceae me origjinë nga Europa, Afrika, Amerika e Veriut dhe Azia. Gjendet shumë shpesh në formë natyrore, por mund edhe të kultivohet. Rritet shumë mirë edhe në hije.         Është shku...
thumb
Gjatë stinës së nxehtë nuk duhet harruar asnjëherë se do të vijë dimri sërish. Dhe kur vjen fjala tek bimët aromatike, duhet gjetur një  mënyrë që ato të ruhen të thara për gjatë gjithë vitit. Më...
thumb
Të krijosh një oaz në miniaturë është shumë më e thjeshtë seç duket!     Materialet e nevojshme:         Fara selinoje Një kontenier për lule Dhé i përshtatshëm Një tas ...
thumb
      Për të ripërtërirë ananasin mjaft që të përkujdeseni për pjesën më të sipërme, me gjethe të gjelbra. Pasi është prerë i gjithë fruti, me shumë kujdes, vendoseni në një ...
thumb
Lulet e brugmansia kanë formën e borisë dhe mund të arrijnë deri në 25 centimetër.         Çelin me gjallëri gjatë gjithë verës, duke lëshuar në perëndim të diellit një aromë...
thumb
Ipomoea Alba, që njihet edhe si lule hëne, tërheq insektet me lulet e saj të bardha në formë këmbanash lëkundëse.           Çelin në muzg dhe dhe qëndrojnë të hapura deri të nesërmen n&eu...
thumb
Më erëmiri: jasemini i mbrëmjes!         Cestrum Nocturnum çel lule kryesisht të verdha, me aromë të parezistueshme. Është një bimë gjysmë kacavjerrëse. Duhet të jetë në një vend t&eu...
thumb
Mirabilis Jalapa gjendet në të gjitha nuancat nga e verdha në të kuqe, duke u shfaqur edhe rozë në të njejtën lule madje.         Përveç kësaj ka aromë të mirë. Nëse mbillni farat në ver&e...
thumb
Trëndafili më blu që ekziston: “Rhapsody in Blue”     Këta trëndafilë janë pak a shumë të mëdhenj, rreth 6cm diametër. Është shumë i gjallë duke qënë se  lulëzon dhe rilulëz...
thumb
Bimë 1-vjeçare me fruta pikante, të ngrënshme që piqen në mënyrë të ngadalshme, duke u kthyer nga të bardha në portokalli dhe në fund të kuqe.         Për këtë arsye bën një spektak...

106 Videos
 • Shirat e vjeshtës
  by admin 27 0 0
  Shirat e vjeshtës
  27 views 0 likes 0 comments
  by admin
 • Zemra qe nuk plaken
  by admin 18 0 0
  Zemra qe nuk plaken
  18 views 0 likes 0 comments
  by admin
 • 01:17:48
  Vendimi
  by admin 18 0 0
  Vendimi
  18 views 0 likes 0 comments
  by admin
 • Vëllezër dhe Shokë
  by admin 20 0 0
  Vëllezër dhe Shokë
  20 views 0 likes 0 comments
  by admin
 • Valsi i Titanikut
  by admin 19 0 0
  Valsi i Titanikut
  19 views 0 likes 0 comments
  by admin
 • 01:10:07
  Tifozët
  by admin 15 0 0
  Tifozët
  15 views 0 likes 0 comments
  by admin